Findtime: Datumprikker-app in Outlook

Findtime is een app waarmee je een poll maakt om te peilen wanneer wie kan. De deelnemers reageren door de voorkeur aan te geven. Handig om een afspraak in te plannen met een groep deelnemers van buiten de organisatie. Het werkt beter dan de oude Datumprikker. Findtime laat je ook gelijk de beschikbaarheid zien van de collega’s die je in de poll meeneemt.

De app is er eigenlijk al een tijdje. Dit jaar heeft Microsoft Findtime volledig in Office ingebouwd en verbeterd. Als je de app nog niet in je Outlook ziet ga je naar de website van Findtime om de app te installeren. Volg de stappen op de website en je kunt aan de slag met Findtime. Door op de website in te loggen in het dashboard vind je het overzicht van de antwoorden op je poll.

De app heeft in je Outlook een duidelijk stap-voor-stap uitleg hoe je een poll maakt. Een nieuwe poll maak je vanuit een email of door op een email te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *