Maak leren onderdeel van de bedrijfscultuur met Viva Learning

De bewustwording dat een-leven-lang-leren een vanzelfsprekendheid is groeit. Steeds meer organisaties sturen hier actief op.

Microsoft Viva Learning helpt organisaties om het idee van een-leven-lang-leren onderdeel te maken van de bedrijfscultuur. Medewerkers de kans geven nieuwe kennis op te doen op de momenten die zelf inplannen. In Microsoft Teams is Viva Learning een centrale plek voor het aanbieden van content dat gebruikt wordt in het leerproces. De inhoud is een bundeling van o.a. LinkedIn Learning, Microsoft Learn en eigen gemaakte content. Voor de eigen gemaakte content worden de formaten ondersteund:

  • Word, PowerPoint, Excel, PDF
  • Audio (.m4a)
  • Video (.mov, .mp4, .avi)

Er zijn meerderen manieren hoe de medewerker in aanraking kan komen met de content. De content is doorzoekbaar, content kan aangeboden worden omdat de medewerker voldoet aan een bepaald leerplan en het systeem bied relevante content aan met gebruik van kunstmatige intelligentie.

Impressie van een Viva Learning in Teams:

Door het leren onder de aandacht te houden verleid je de medewerker om zelf actief bezig te zijn met het ontwikkelen van kennis.  Viva Learning stelt je mensen in je organisatie in staat om op een natuurlijke manier te leren met behulp van het trainingsmateriaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *