Viva Insights wijst je op gezonde werkgewoonten

Hard werken is gelukkig meer dan alleen het werk alleen. Om een goed resultaat te leveren en ook dat te blijven doen heb je rust en focus nodig. Viva Insights ondersteund kenniswerkers in het omwikkelen van gezonde werkgewoonten zoals het op tijd pauzeren, focustijd in te plannen en meetings zinvol en korter te maken. Viva Insights moedigt de medewerker aan om sociaal betrokken te zijn door collega’s complimenten te geven of gewoon om bij te praten.

De medewerker kan zelf confituren om de dag af te sluiten waarbij de agenda, de To-Do-lijst en terugblik op de dag passeert.

Viva Insights koppelt op basis van het gebruik van Microsoft 365 onderdelen aan de medewerker terug hoe de balans is. De medewerker krijgt inzicht en advies op welke onderdelen een aanpassing goed zou zijn.

Viva Insights kent ook een extra licentie voor managers om inzicht te krijgen in het team. Met bescherming van privacy krijgt een manager een datagedreven-inzicht. Het inzicht geeft een advies op welke punten het team kan verbeteren om bijvoorbeeld burn-outs te voorkomen.

Impressie van het instelscherm van Viva Insights in Teams voor de medewerker:

Viva Insights maakt het eenvoudiger om jouw tijd te beschermen en te beoordelen of het misschien beter kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *